Besøk oss

Vi tek imot grupper, selskap, bedrifter, kurs, skuleklassar, studentar og universitetsgrupper etter avtale heile året. Ta kontakt på tlf. 56 35 64 10 eller på bruk vårt kontaktsskjema. Vårt tilbod for ulike grupper finn du her.

Frå påske til 30.september har Lyngheisenteret opent onsdag, torsdag og fredag kl. 11-15.30 og søndag kl. 12-17

Slik kjem du deg til Lygra:

Landvegen

Bil

expressboat

Ekspressbåt

privatboat

Privatbåt

buss

Rutebuss

Turbuss

Tog

Tog

fly

Fly

 

 

 

Adresse

Lurevegen 1575,
Ytre Lygra
5912 Seim
Tlf. 56 35 64 10 // 951 58 756

 

Landvegen

Bil

Klikk for å koble til Google Maps.

Google Maps.

Med bil tar det omlag 1 time å køyre frå Bergen til Lygra, og ca. 30 min frå Knarvik.

Følg E39 nordover, i rundkjøringa før Knarvik ta til venstre (RV57) mot Leirvåg (Mongstadvegen), følg RV57 til Seim og følg skiltinga vidare til Lygra og Lyngheisenteret. Rekn ut reisetid til Lyngheisenteret her.

GPS: Latitude 60.6948 Longitude 5.10739

 

Ekspressbåt

Ekspressbåten brukar omlag 50 min frå Bergen til Lygra.

Ekspress båt kaien på Lygra

Ekspressbåtkaien ligger på vestsida av Ytre Lygra og det er 15min å gå til Lyngheisenteret. Ekspressbåtane vert køyrd av Norled og følgjer den indre farleia.

Rutetabell finn du her og Norled har tlf. 51 86 87 00.

For henting frå Lygra, hugs å kontakte Lyngheisenteret i forkant. Stien fra kaien er ikkje egna for gjester med gangvansker.

 

privatboat

Privat båt

For mindre fritidsbåtar er det nokre plassar på innsida av flytekaien, men ver merksam på at plassen er begrensa og at det er veldig uroleg sjø når hurtigbåtane og anna trafikk passerer. NB! Ikkje legg til på utsida då dette er ekspressbåtane sin plass. Kaien kan også brukast til store private båter, men bare som eit avstigning- og påstigningspunkt.

Ei flytebrygge er tilgjengeleg på austsida av Ytre Lygra for korttidsopphold. Det ligg ca 10 minutter i gangavstand frå senteret. Ta kontakt med Ole Mathias Lygren info@lygragjestegard.no eller ring tlf. 406 14 136 for å få tillatelse til å bruke flytebrygga.

 

buss

Rutebuss

Det går rutebuss fra Knarvik til Lyngheisenteret. I Knarvik vel du buss 311-313 til Lygra snuplass. Rutetabell for rute 311-313 finn du her

Lygra snuplass ligg circa 15min å gå fra senteret og vegen passer til alle. For henting frå Lygra Snuplass til Knarvik bør du ta kontakt med Skyss i god tid på førehand. Tlf. 177.

 

Turbuss

Vi tek imot bussgruppar av alle størrelser etter avtale. Busshaldeplassen for turbusser er ein 5 minutters spasertur frå Lyngheisenteret. Busser kan parkere på bussparkeringen, 15 minutter frå senteret. Ta gjerne kontakt med oss for moglegheitene for dagsbesøk. 

Det er mange busselskap som køyrer til Lyngheisenteret, blant anna Tide bussBergen buss serviceTurbuss Vest og Fjordhesten

 

 

Tog

Tog

Bergen Jernbanestasjon ligg omlag 1 times køyring fra Lyngheisenteret. Her er det direkte forbindelse til mange destinasjoner over hele landet.

 

 

 

fly

Fly

Bergen Internasjonale Flyplass, Flesland (BGO), ligg omlag 1,5 time frå Lyngheisenteret. Med direkte forbindelse til mange destinasjoner, er vi open for heile verda!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save